ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ _ ΘΕΜΑ : ΝΕΟ Δ.Σ.

Στο Λουτράκι την 18/07/2024 ημέρα Πέμπτη,  συνήλθε το νεοεκλεγέν Δ.Σ έπειτα από τις αρχαιρεσίες της 15ης Ιουλίου του 2024.

Έπειτα από την καταμέτρηση η εκλογή των συμβούλων στα προβλεπόμενα αξιώματα έπειτα από την  ακόλουθη ψηφοφορία βάσει του Άρθρου 15 του καταστατικού το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως ακολούθως :

Πρόεδρος: Καραβούλης Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος:    Μπούκα Αναστασία

Γ. Γραμματέας:   Σκλήρης Κωνσταντίνος

Ταμίας: Κερασοβίτης Νικόλαος

Μέλος: Καραβούλη Ελισσάβετ             

Αναπληρωματικό Μέλος :Λαγού Αγγελική

Ομόφωνα αποφασίστηκε η εκπροσώπηση του ομίλου σε αθλητικές Ομοσπονδίες και αθλητικούς φορείς από τον πρόεδρο κ.Καραβούλη Σπυρίδωνα.

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στο Λουτράκι την 20/07/2024 ημέρα, συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με σκοπό να συζητηθεί η αναστολή λειτουργείας τμήματος του θαλάσσιου σκι. Δεδομένου ότι δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με το ΕΤΑΔ, ο όμιλος δεν έχει θαλάσσιο χώρο στον οποίο νόμιμα να πραγματοποιεί προπονήσεις και άλλες δραστηριότητες των τμημάτων του και ειδικότερα του τμήματος θαλάσσιου σκι.

Λαμβάνοντας υπόψη τα άνωθεν, συμφωνήθηκε η αναστολή / διακοπή της λειτουργείας του τμήματος θαλάσσιου σκι.

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Στο Λουτράκι την 30/07/2024 ημέρα, συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με σκοπό να συζητηθεί η αυτόματη απώλεια μέλους του ΝΟ ΑΡΙΩΝ για τα μέλη του σωματείου. Σύμφωνα με σχετικά άρθρα του Καταστατικού,(το οποίο προβλέπει ότι χάνεται αυτόματα η ιδιότητα ενός μέλους όπου που καθυστερεί αδικαιολόγητα την συνδρομή του), διαγράφονται μέλη του ΝΟ ΑΡΙΩΝ λόγω αδικαιολόγητης καθυστέρησης καταβολής της συνδρομής τους πλέον του 4μήνου.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του ΝΟΑ την 15η Ιουλίου  2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα   12: 00 π.μ., στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου SPORTCAMP (περιοχή Κατουνίστρα)  τηλ.2744023999 στο Λουτράκι, για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα  και ώρα 14:00 στον ίδιο χώρο και τόπο με τα ίδια θέματα.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:

 

  1. Έκθεση πεπραγμένων
  2. Ταμειακός Απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη
  4. Επικύρωση πρακτικών προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.
  5. Ομιλίες υποψηφίων
  6. Αρχαιρεσίες (εκλογή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής)
  7. Προγραμματισμός 2024-25

 

  • Παρακαλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του ομίλου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενημερωμένα τακτικά μέλη.

 

Λουτράκι, 28 Ιουνίου 2024

 

Η  Γενική Γραμματέας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΚΑ